Capsula bútorcsalád – egyedi dizájn bútorok hajlított fából

A Capsula bútor félkörív, negyed körív és egyenes elemek felhasználásával remek kombinációt hoz létre, amelynek csak a képzelet szabhat határt. Ezen elemek tervezése során három szempontot vettünk figyelembe.

  1. Legfontosabb: a minőség
  2. Könnyű, mégis strapabíró
  3. Megfizethető ár
íves bútor hajlított fából

Minőségi hajlított bútorok

A szekrény elemek MDF hordozó és tökéletes illesztéssel elkészített magas minőségű fa furnérok felhasználásával készül.

Furnérból bármilyen fafaj választható: összekevert 6-8-10- cm-es csíkok, úgynevezett tömörfás hatás, mint ahogy a képeken is látható. De választható a klasszikus furnér teríték is, mely kiforgatva és húzva történő furnér képzést jelent.

1. Tömörfa jellegű dió

2. Kiforgatott dió

3. Húzott dió

A fa furnérral ellátott felületek kemény parketta olaj felületkezeléssel, illetve lakkozással is kérhetők. Ezen felül természetesen elérhető a színkód alapján festett szekrény elemek, ahol számos színkombináció található.

A munkalap Dekorit lemezzel borított az elkészített bemutató darabon, melynek igen kemény és kopás álló a felülete a nagy igénybevétel miatt, de ez is kérhető fa furnérozott illetve festett kivitelben is.

Második szempont: könnyű mégis strapabíró!

Mai bútorgyártásban nagyon gyakran jelentkezik a túl súlyos bútordarabok gyártása, a modern design vastag és robusztus 6-8- illetve 10-12 cm vastag korpusz elemekből való építkezés. A legtöbb asztalos vagy tömör anyagból, vagy gérelt dobozokból oldja meg. Mi viszont kifejlesztettünk egy keret szerkezetes megoldást, amivel hihetetlen strapabíróra és még annál is könnyebb elemek gyártását teszi lehetővé.

Így 10 de akár 15-20 cm vastagságú elemeket is alkalmazhatunk a tervezés során. Könnyű súlyának köszönhetően nem nehezedik a falra nagy teher, így könnyedén kérhető falra függesztett szerelési változat is.

hajlított íves nappali dohányzóasztal

Az egyedi luxus Capsula bútor összeállítás ára

Az árképzésnél szempont volt, hogy alacsonyan tartsuk a költségeket, de emellett prémium minőségű válogatott fa furnérok és azok felületkezelése és az elemek tökéletes összeillesztése teszi lehetővé ezeknek a bútoroknak magas színvonalú megjelenését. Mindazonáltal megfizethető áron.  

Ár-érték arányban a Capsula bútorokat mindenki számára megfizethetővé terveztük.

Erre példa a fotókon látható komplett nappali garnitúra.

Capsula nappali bútor garnitúra ára diófa kivitelben

A bútorcsalád 1.500.000 Ft,- összegért megvásárolható diófa kivitelben. Az ár a LED megvilágítást tartalmazza. Ebben az árban nincs benne a számítógép asztal és a puff.

A bútor beszerelés 100-125 ezer forint költséget vonhat maga mögött, ez függ attól, hogy függesztett vagy lábon álló elemekről van-e szó.

hajlított íves nappali polc

Végtelen bútorkombináció egyedi íves és egyenes elemekből

Utolsó gondolatként engedje meg, hogy kitérjek a tervezés nyújtotta lehetőségekre. Az elemek végtelen módon illeszthetők egymáshoz.

Alkalmazhatóak:

Itt tényleg csak a képzelet szabhat határt. 

A szekrények ajtóval és fiókkal egyaránt kérhetőek közé záródó kivitelben, hogy a korpuszok éle látható maradjon. Nyitási módokból kétféle is választható. Az ajtólap megnyomásával egy mágneses rugó löki ki az ajtót, itt nincs szükség fogantyúra, ez az úgynevezett TIP-ON rendszer, de persze kérhető a hagyományos fogantyús kivitel is.

Köszönjük belénk fektetett bizalmát!

Tisztelettel: Rutz Ferenc és Laczkó Gábor