Egyedi luxus konyhabútor tervezés és készítés

Modern konyhabútort sokan szeretnének, mert egyszerű és funkcionális. Luxus konyhabútort is elfogadna mindenki, ahol minden érintésre működik. A minimál konyha eleganciája, letisztult formavilága, nagy terei az örök rendet üzenik.  Az „U”alakú, és a „G” alakú, ívesen hajló design konyhabútor a praktikusan illeszkedik a kicsi konyhába is. Minden stílus gyönyörű és praktikus, és ami a legfontosabb, a tulajdonosát jellemzi. Ha a konyha stílusa harmóniában áll a ház többi részével, tökéletes lesz az otthon.

Az egyedi konyha tervezésénél a stílus meghatározása az első lépés. Ön megálmodja, lakberendezője segíti, mi pedig megvalósítjuk álmai konyháját! Nálunk nincs lehetetlen!

Minden konyha területe más és más. Eltérő a méretében, magasságában, formájában. A stílust, az egyedi ízlést valósítjuk meg a tér nyújtotta lehetőségekben, a változatos megoldású formákkal, ívekkel, a megválasztott színvilággal. A falak szögletességét a hajlított bútorokkal, a megfelelő helyre illesztett spotlámpák finom fényével simítjuk.

Az íves polcokkal, szükséges dizájn térelválasztókkal, kellemes színvilággal tesszük izgalmasabbá a nagyobb tereket. Az egyedi megoldások széles lehetősége áll rendelkezésünkre a konyhabútorok tervezése során a megrendelt stílusnak megfelelően.

Hajlított luxus konyhabútor készítése - íves konyhabútor: egyedi, modern, exkluzív
Rózsaszínű konyhabútor luxus kivitelben - exkluzív konyhabútor tervezés és készítés

Egyedi íves rózsaszínű konyhabútor – ahogy az ügyféllel megálmodtuk…

Engedjétek meg hogy, egy nemrég elkészült konyhánk képeit megosszam veletek. Nagy kihívást jelentett az íves magasfényű frontok elkészítése, mely felületén a legkisebb hiba is nagyon szembetűnő lenne a magasfény miatt. Az íves szegőlécek pontos passzítása, nem kevés munkát és precizitást igényelt.
De mindent a kedves vevőért! Köszönjük hogy részesei lehettünk!

Teljesen íves, magasfényű, modern indiai alma  konyhabútor  –  hajlított konyhabútorprojekt

Mindig is nagy vágyunk volt, hogy egyszer egy teljesen íves konyhabútort készíthessünk. Az esetek túlnyomó többségében csak egy-egy ajtó szokott íves lenni, álltalában a szekrény szélén. Épp ezért szép kis kihívásnak bizonyult egy végig íves frontokkal ellátott konyhaszekrény tervezése és kivitelezése.

Tervezés folyamán figyelembe kelet venni, hogy a nyitási szögek a frontoknál eltérnek, így minden ajtóhoz más, más szögben álló pántot kelet válaszunk. A szín választásnál igen érdekes fafajra esett a választás, ami nem más mint az indiai alma. Igen színpompás vörös és fekete erezettek váltják egymást, modern és klasszikus formavilághoz is remek választás. Felületkezelés már csak hab a tortán a magasfény még impozánsabba teszi az egyébként is igen tetszetős formát.

Köszönjük, hogy eme csodás konyha részesei lehettünk!
Hajlított Fa Manufaktúra Kft és csapata.

indiai alma - magasfényű modern konyhabútor készítés
indiai alma - magasfényű modern konyhabútor készítés
indiai alma - magasfényű modern konyhabútor készítés
indiai alma - magasfényű modern konyhabútor készítés
indiai alma íves konyha - magasfényű modern konyhabútor készítés

Modern konyhabútorok 

A modern konyhabútor, egyszerű és funkcionális. Kérésére megtervezzük álmai konyhabútorát egyedi méretben, legyen az „U” alakú, „G” alakú, „L” alakú, vagy csak finoman ívelt.

Az „U” alakú konyhabútor a legpraktikusabb azok számára, akik sokat tartózkodnak a konyhában, és gyakran több dolgot is sütnek, főznek. Ennél a formai kialakításnál minden kézre esik. Elől-hátul konyhapult, csak forgunk , és pillanatok alatt elkészül minden. (Kivéve, ha nem hatalmas térben szeretnénk elhelyezni az U alakot, mert akkor gyalogolhatunk! ☺)

Hasonlóan praktikus még a „G” és „L” alakú íves bútor kialakítású konyha. 

Bármelyik stílusban megrendelhetőek a különféle alakzatú konyhabútorok.

Minimál konyha

A minimál konyhabútor jellemzője a nagy terek és tiszta formavilág, korlátozott színvilággal. A minimál stílus, maga a harmónia. Ezt a stílust azok választják általában, akik erősen ragaszkodnak a rendhez. A minimál konyha kialakításánál a lakberendezőknek is nehéz dolga van, hiszen minden apró kiegészítőnek harmonizálni kell az egésszel. A minimál stílus jellemzője a nagy tér, így nem szerencsés kis területtel rendelkező konyhában megvalósítani.

Luxus konyhabútor

A luxus konyhabútor a felső kategória csúcsa. Stílusa maga a tulajdonos személyét tükrözi. Luxus konyhabútort megvalósíthatunk minimál stílusban, vagy izgalmas ívekkel, hajlításokkal, design elemekkel. A luxus konyhabútorban minden extra megtalálható, amiről az ember álmodik és a kényelmét szolgálja. A luxus bútor kategória a fő profilunk! 

Konyhabútor elemekKonyhabútorok szabvány méretei

A szabvány méretű konyha bútorokkal szinte bármelyik konyhát rendezhetjük. Az egységes méretekkel, egyszerű a tervezés.

Egyedi konyhabútorok – Konyhabútor tervezés

Egy elegáns egyedi kivitelezésű, íves konyhabútorral, igazán izgalmas hangulatot tudunk teremteni. A tervezésénél elindulhat a fantáziánk! Beépíthetünk minden olyan részt, amire szükség lehet, összefüggővé és egységessé tehetjük a konyhapultot, a szekrények vonalát, beépíthetjük a háztartási gépeket, harmóniába hozhatjuk az étkezővel, a padlóval… megvalósíthatjuk álmainkat stílustól függően. De készítünk egyedi konyhabútor elemeket, vagy tömörfa konyhapultot, már meglévő konyhához is. 

 

Az álmodozás közben a tervezgetés idején ne felejtsünk el, két gyakorlatias, de nagyon fontos szempontot: 

  1. Konyha ergonómiáját 

A konyhai ergonómia lényege: az “arany háromszög”. A főzési folyamat részfeladatai alapján tervezzük meg a konyha berendezését egy háromszöget alkotva:

Hűtőszekrény – mosogató – tűzhely egy háromszögben legyen. A háromszög szárai optimális esetben 1,5-2,5 méter közöttiek. Így igazán kényelmesen, gyorsan feldolgozhatjuk a nyersanyagot, majd tisztítás után, már főzhetjük is. 

  1. Vezetékek, csövek csatlakozási pontjai a falban: áram, víz és gáz, páraelszívó…

Nagyon fontos, hogy saját tervezéskor, ügyeljenek, a falban futó csövek, vezetékek külső csatlakozási pontjaira,  az esetleges módosítási lehetőségekre: pl. víz, gáz, páraelszívó, áram, stb., ahová majd csatlakoztatni tudják a háztartási gépeket. Nehogy festés, tapétázás után  legyen egy “újratervezés”.

Exkluzív íves konyhabútor, hajlított fa konyhabútor készítés – árajánlat kérés

Ahány ház, annyi konyha, és még annál is több elképzelés.

Luxus konyhabútor, egyedi, modern és klasszikus megoldások…

Számunkra nincs lehetetlen feladat! Kérjen egyedi árajánlatot!

Ha igényli, segítünk a tervezésben is!

Bármilyen egyedi modern konyhabútort megtervezünk, elkészítünk! 

Keressen bennünket, szívesen segítünk különleges vagy “lehetetlennek tűnő” elképzeléseit is megvalósítani!

hajlított fa konyhabútor