Design irodabútorok – luxus íróasztalok, irodai székek és tárgyalóasztalok  

Design íróasztal, luxus irodabútorok, modern, art deco és bauhaus stílusú íróasztalok, fa irodai székek, karfás tárgyalószékek

Design irodabútorok – luxus íróasztalok, irodai székek és tárgyalóasztalok modern és régi stílusban – Art Deco, Bauhaus stb.

A luxus irodabútorok és a tárgyalóasztalok tervezésénél és elkészítésénél nemcsak a praktikumot és a tartósságot kell szem előtt tartani, hanem a szépséget és a minőséget is, amit maga a cég képvisel. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy miért fontos egy dolgozószoba, tárgyalóterem, vezérigazgatói szoba, ügyvédi iroda vagy a cég központi irodájának az arculata, és ehhez hogy járul hozzá az irodabútor legyen az modern vagy klasszikus, Art Deco vagy Bauhaus stílusú mestermű. Design íróasztalok, luxus irodabútorok, hajlított tölgy furnér, fa irodai székek, karfás tárgyalószékek, új és régi stílusú íróasztalok világába vezetjük a kedves olvasót, hogy szerezzen inspirációt. Bármit is álmodott, mi segítünk megvalósítani, mert nem ismerünk lehetetlent!

Irodabútorok – iroda berendezés megmutatják kik vagyunk!

 Legyen szó vezérigazgatói irodáról, dolgozószobáról vagy tárgyalóról, a bútorok és a berendezés nagyban hozzájárul az iroda megjelenéséhez és hangulatához. Az irodabútorok és a tárgyalóasztalok hasonló szerepet töltenek be, mint a szálloda recepciója a recepciós pulttal. Az első benyomás és a cég megítélése nagymértékben függ az iroda berendezésétől, mivel az irodabútorok és a tárgyalóasztalok egy cég brand építésének fontos részei.

Brand építés /brendépítés /márkaépítés az egy vállalat, termék vagy szolgáltatás márkanevének, presztízsének kialakítását jelenti. Ennek része a márka arculatának létrehozása, ami azt jelenti, hogy a cég meghatározza, hogy milyen képet akar közvetíteni a márkájáról. A márka arculatának kialakításakor a cég dönt a márka színeiről, logójáról, tipográfiájáról, stílusáról és más grafikai elemeiről, amelyek segítenek a célközönség számára meghatározni, hogy mit jelent a márka.

A Hajlított Fa Manufaktúra az irodabútorok és a tárgyalóasztalok tervezésénél és készítésénél figyelembe veszi ezeket az aspektusokat, hogy a végtermékek megfeleljenek a cégek arculatának és hangulatának. Mindegyik bútorunk egyedi, és tervezőink azt a célt tartják szem előtt, hogy olyan bútorokat hozzanak létre amelyek tükrözik a cég brendjét.

Luxus íróasztalok

Az íróasztal a legfontosabb irodabútor, mert ez az a hely, ahol a dolgozók többsége munkaidejének jelentős részét tölti. A Hajlított Fa Manufaktúra olyan íróasztalokat készít, amelyek kényelmesek, funkcionálisak és esztétikusak. A tölgy furnér íróasztal például kiváló minőségű és tartós anyagból készül, ami hosszú évekig szolgálja a dolgozókat. Az Art Deco és Bauhaus stílusú íróasztalok pedig különleges és egyedi dizájnnal rendelkeznek, ami a modern irodákba is remekül illeszkedik.

Design íróasztalok

A design íróasztalok tervezésekor a tervezők figyelembe veszik a formát, a színeket, a textúrákat, a kialakítást és az anyagokat, hogy az íróasztalok harmonizáljanak az iroda berendezésével és arculatával.

A design íróasztalok különböző stílusú, egyedi tervezésű bútorok, amelyek lehetnek modern, minimalista, és  régi stílusúak is. A felhasznált anyagok között megtalálhatóak a fa, a fém, a króm, a üveg, a műanyag, és a kompozit anyagok is.

Design íróasztalol

Mobius  design íróasztal, tervezte: Pierre Renart – Forrás: Interior Design

Luxus íróasztal hajlított fából

Luxus íróasztal hajlított fából

Luxus íróasztal és irodaberendezés

Luxus íróasztal és irodaberendezés –  Forrás: Design Lush

Luxus íróasztal - dió és bőr

Luxus íróasztal – dió és bőr – Forrás: Design Lush

Bauhaus íróasztalok – irodabútorok

A Bauhaus stílusú íróasztalok olyan íróasztalok, amelyek a Bauhaus stílus jegyeit hordozzák. A Bauhaus egy német iskola volt, amely 1919-1933 között működött, és amely az építészet, a design és a művészet terén volt jelentős hatással. A Bauhaus stílus az egyszerű formákra, a funkcionalitásra és az új anyagok használatára fókuszált.

A Bauhaus stílusú íróasztalokra is jellemző a minimalista forma, a funkcionalitás és az új anyagok használata. A Bauhaus stílusú íróasztalokat általában fém, üveg és a fa anyagokból készítik, és egyszerű, geometrikus formák jellemzik őket. A Bauhaus stílusú íróasztalok kényelmesek, és megfelelnek a funkcionalitás követelményeinek, egyben az egyszerű formájuk és a kiváló minőségű anyagok használata miatt esztétikusak is. A Bauhaus stílusú íróasztalok a modern és a minimalista stílust kedvelőknek ajánlottak.

Csővázas Bauhaus íróasztal

Csővázas Bauhaus íróasztal – Forrás: Rivaline

Bauhaus írósztal - fekete

Bauhaus írósztal – fekete – Forrás: Original Antique Furniture

Bauhaus íróasztal - fekete 2

Bauhaus írósztal – fekete – Forrás: Original Antique Furniture

Art Deco íróasztalok – irodabútorok

 Az Art Deco  az 1920-as és 1930-as évek népszerű stílusirányzata,  amely az építészet, a design és a művészet terén volt jelentős hatással. Az Art Deco stílus a fényűző, luxus, és a geometrikus formákra fókuszált.

Az Art Deco íróasztalok jellemzően fém, üveg, és a fa anyagokból készülnek, jellemzően egzotikus fából, például mahagóniból, ébenfából vagy szaténfából, de jó alternatíva lehet a  tölgy, kőris vagy vörösfenyő is. Az Art Deco íróasztalokat általában ezüst, arany, vagy bronz díszítő elemekkel dekorálják. Az Art Deco íróasztalok általában kényelmesek és funkcionálisak, és a díszítésük miatt esztétikusak is.

Az Art Deco íróasztalok a luxus és az exkluzivitás kedvelőinek ajánlottak, mivel a játékos, geometrikus kialakításának köszönhetően egyediek és feltűnőek. Az Art Deco stílusú íróasztalok jól mutatnak azokban az irodákban, ahol a cél a fényűző és luxus megjelenés elérése.

Az Art Deco és a Bauhaus stílus eltérő módon közelítik meg a formát, a funkcionalitást és az anyaghasználatot. Az Art Deco stílus fényűzést és luxust tükröz, míg a Bauhaus stílus minimalista és funkcionális. 

Art Deco íróasztal

Art Deco íróasztal – Forrás: Art Deco Collection

Émile-Jacques Ruhlmann Art Deco íróasztal

Émile-Jacques Ruhlmann Art Deco íróasztal – Forrás: Art Deco Style

Francia Art Deco íróasztal

Francia Art Deco íróasztal – Forrás: Art Deco Style

Tárgyalóasztalok – irodabútorok

A tárgyalóasztalt  általában tárgyalótermekben, irodákban üzleti célokra, megbeszélésekre használják. A tárgyalóasztalok nagyméretűek, hogy több személy számára is elegendő hely legyen az asztal körül, és általában úgy tervezik, hogy kényelmesek legyenek az ott ülők számára.

A Hajlított Fa Manufaktúra olyan impozáns tárgyalóasztalokat készít, amelyek a kivitelezésben és megjelenésben egyaránt lenyűgözik az ügyfeleket az üzleti találkozók és tárgyalások alkalmával. Az impozáns tárgyalóasztalok készítésénél a Hajlított Fa Manufaktúra különös figyelmet fordít az anyagok minőségére, hogy a végtermék tartós és kényelmes legyen. Az ilyen tárgyalóasztalok készítésénél a tervezés szakaszában szabadon engedheti a fantáziáját, mivel ahogy többször is hangoztatjuk, számunkra nincs lehetetlen, ha hajlított fáról vagy egyedi dizájn kialakításáról van szó!

 

Tárgyaló asztal készítés, gyártás

Luxus tárgyalóasztal – Forrás: Hausen Interior

Luxus tárgyaló asztal

Luxus tárgyalóasztal – Forrás: Luxury Furniturer MR

Irodai székek hajlított fából 

 Az irodai székek nemcsak a tárgyaló- és íróasztalok kiegészítői, hanem azért is fontosak az irodákban, mert ezek teszik lehetővé a dolgozók számára a kényelmes ülést egész nap. A Hajlított Fa Manufaktúra olyan székeket készít, amelyek kényelmesek és különösen erősek és tartósak. A karfás tárgyalószék például tökéletes választás lehet egy tárgyalóasztalhoz, mert ez a szék kényelmes és elegáns. Hajlított székek, Art Deco és luxus design székek>> 

A luxus irodabútorok, irodai székek, tárgyaló- és íróasztalok készítését bízza ránk!

A Hajlított Fa Manufaktúra modern és klasszikus irodabútorokat is készít: tökéletes design íróasztalokat, luxus irodabútorokat, vagy bármilyen szekrénysort, polcrendszert, belsőépítészeti elemeket a legmagasabb minőségben. Mindegyik bútorunk egyedi és tervezőink azt a célt szem előtt tartják, hogy olyan bútorokat hozzanak létre amik tükrözik a cég arculatát és egyben kényelmesek és funkcionálisak is.

Kérjük, nézzen körül a Hajlított Fa Manufaktúra honlapján, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége!

luxus szék

Art Deco szék – Forrás: 1stDibs

Luxus design, klasszikus és modern hajlított fa  bútorok, luxus irodabútorok, íróasztalok, tárgyalóaztalok elkészítése –  árajánlat kérés

Mivel minden bútor  és korlát egyedi dizájnnal készül, ezért az általunk készített fából készült íves korlátok, lépcsők, csigalépcsők  egyedi árazást igényelnek.

Nem ismerünk lehetetlent!

Bármilyen fából készült bútort, recepciós pultot, íves lépcsőt, vagy hajlított lépcsőkorlátot megtervezünk, elkészítünk! 

Keressen bennünket, szívesen segítünk különleges vagy “lehetetlennek tűnő” elképzeléseit is megvalósítani!