Falra rögzített íves kapaszkodó fából

A Hajlított Fa Manufaktúra prémium minőségű falra rögzített íves kapaszkodót kínál. Ezen különleges darab nem csak praktikus kiegészítője otthonának, hanem esztétikai szempontból is egyedi hangulatot teremt. A fa természetes szépségét a legmagasabb szakmai színvonalon őrizzük meg munkánk során. A termékgalériában többféle megoldást is bemutatunk.

Ár: 1,6 – 2,2 millió HUF.

Ha az ízléséhez és otthonához illő exkluzív kiegészítőt keres, adja hozzá ezt a terméket kívánságlistájához,  vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért>>

 

Kategória: Címkék: ,

A Hajlított Fa Manufaktúra remekműve ez az íves kapaszkodó, melyet kifejezetten falra rögzítésre terveztek. Nem csak a funkciójában kiváló, hanem esztétikailag is egyedülálló értéket képvisel, amely tökéletesen követi az ívelt vonalak harmóniáját és egyben különleges stíluselemként is jelenik meg a belső terekben.

Kiemelten figyelünk a faanyag kiválasztására és a megmunkálás minőségére. A kapaszkodó kivitelezése során a formák és a kézműves megmunkálás azt a mély szakértelmet tükrözi, amit munkánk során bevetünk.

Egyedi igények szerint alkotjuk meg ezt az íves kapaszkodót. Akár rétegragasztással nagyobb ívek esetén, akár kézi finomítással, célunk a fa természetességének megőrzése, amit ez a termék is hűen képvisel.

A Hajlított Fa Manufaktúra falra rögzített íves kapaszkodója nem csak a biztonságos közlekedésért felel, hanem egyúttal elegáns megjelenést kölcsönöz a belső térnek, miközben a fa természetes melegségét is közvetíti. Bízza ránk otthona vagy irodája stílusos és funkcionális kiegészítőjének megvalósítását, és garantáljuk az elképzelésekhez méltó kiváló minőséget.

 

Kapcsolódó témák lépcső és korlát készítés témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Falra rögzített íves kapaszkodó fából” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolat – Hajlított Fa Manufaktúra

Elérhetőségek

 

Hajlított Fa Manufaktúra Kft.

Térkép

Küldjön üzenetet!

Adatait bizalmasan kezeljük.