Klasszikus korlát: omega kapaszkodó profil kovácsolt vas korlátoszlopok tetejére

Hagyomány és modernitás találkozása egy termékben: a Hajlított Fa Manufaktúra klasszikus korlátja omega kapaszkodó profillal, mely a kovácsolt vas oszlopok tetején nyugszik. Az időtlen elegancia és a megingathatatlan stabilitás jellemzi. Stílusos és biztonságos választás minden otthonba.

Ár karonként: 2.2-2.8 millió HUF

Ha az ízléséhez és otthonához illő exkluzív kiegészítőt keres, adja hozzá ezt a terméket kívánságlistájához,  vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért>>

 

Kategória: Címkék: ,

Klasszikus Korlát: Omega Kapaszkodó Profil Kovácsolt Vas Oszlopok Tetejére
A Hajlított Fa Manufaktúra legújabb műremeke a klasszikus korlát, melyben az omega kapaszkodó profil találkozik a kovácsolt vas oszlopokkal. E két anyag - a fa és a vas - együttes használata tradíciót és modernitást ötvöz, melyben a kovácsolt vas oszlopok kivételes stabilitást és időtálló eleganciát kölcsönöznek a terméknek.

A gondosan választott faanyag és az omega kapaszkodó profil kiváló fogást biztosít, míg a kovácsolt vas oszlopok jelentős vizuális súlyt és egyediséget adnak a korlátnak. A minőségi megmunkálás és az aprólékos részletek tükrözik azt a magas szintű szakértelmet, amellyel munkánkat végezzük.

Ezen korlátunk nem csak a biztonságot és funkcionalitást szolgálja, de a helyiségnek is esztétikai értéket kölcsönöz. Az omega profil és a kovácsolt vas oszlopok harmóniája minden enteriőrt feldob, a hagyományos és modern stílusjegyek ötvözésével.

A Hajlított Fa Manufaktúra garanciát vállal minden egyes termékére. Ajánljuk, hogy bízza ránk korlátjának megtervezését és elkészítését, és garantáljuk a kiváló minőséget és a magas szintű szakértelmet minden lépésben.

 

Kapcsolódó témák lépcső és korlát készítés témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Klasszikus korlát: omega kapaszkodó profil kovácsolt vas korlátoszlopok tetejére” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolat – Hajlított Fa Manufaktúra

Elérhetőségek

Hajlított Fa Manufaktúra Kft.

Térkép

Küldjön üzenetet!

Adatait bizalmasan kezeljük.